Winkelwagen Geen producten

Betalen & Retouren

Reclames en aansprakelijkheid

1. U heeft de verplichting om bij aflevering te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst beantwoorden. Indien dit niet het geval is, dient u Schoenmakerij Flink daarvan zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen tien (10) dagen na de aflevering, althans nadat constatering redelijkerwijze mogelijk was, schriftelijk en gemotiveerd kennis te geven.

2. Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, heeft Schoenmakerij Flink de keuze de desbetreffende producten tegen retournering daarvan te vervangen door nieuwe producten dan wel de factuurwaarde daarvan te restitueren.

3. Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u het recht het product binnen tien (10) dagen na aflevering aan Schoenmakerij Flink te retourneren. Retourzendingen worden uitsluitend geaccepteerd in de originele doos of verpakking. De correcte adresgegevens, die u duidelijk moet vermelden op de doos of verpakking, zijn:
  • Schoenmakerij Flink
  • Corridor 1
  • 7607 HN Almelo
Tevens geldt dat de kosten voor retourzendingen voor uw rekening komen.
Voor vragen of opmerkingen over de retour te sturen artikelen kunt u contact opnemen met info@schoenmakerijflink.nl of via 0546-455180.


 

Prijzen en betalingen

1. De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in Euro’s, exclusief BTW en exclusief handlings- en verzendkosten, eventuele belastingen of andere heffingen, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen.

2. Betaling kan geschieden rechtstreeks op onze bankrekening NL57RABO0368884597 t.n.v schoenmakerij Flink.
 

3. Indien de prijzen voor de aangeboden producten en diensten stijgen in de periode tussen de bestelling en de uitvoering daarvan, bent u gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden binnen tien (10) dagen na mededeling van de prijsverhoging door Schoenmakerij Flink.

 
SCHOENMAKER FLINK VOOR ALLE SOORTEN SCHOENREPARATIE
Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webwinkel software