Winkelwagen Geen producten

Zolen

Schoenzool repareren of vervangen?

Is uw schoenzool kapot en wilt u deze laten vervangen of repareren? Dan bent u bij Schoenmakerij Flink aan het juiste adres. Wij repareren en vervangen diverse typen schoenzolen, van anti-slipzolen en zachte zolen tot rubberen zolen, leren zolen en zelfs Dubarry zolen en andere grote merken.

Prijsopgave schoenzool repareren

Wilt u een prijsopgave ontvangen voor de reparatie van uw schoenzool? Stuur de te repareren schoenen naar ons filiaal in Almelo. Vervolgens beoordelen wij uw schoen en ontvangt u van ons een prijsopgave. Daarna gaan wij voor u aan de slag om uw schoenzool te repareren. Binnen 4 á 5 dagen worden uw schoenen weer naar u toegestuurd.

Schoenzool vervangen

Heeft u een schoen met een schoenzool die aan vervanging toe is? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een schoenzool vervangen geldt eigenlijk hetzelfde als voor de reparatie ervan. U kunt uw schoen naar ons toesturen waarna wij u een prjisopgave doen. Bent u akkoord met de prijs? Dan gaan wij direct uw schoenzool vervangen. Uw schoen met vervangen schoenzool wordt binnen 4 á 5 dagen weer naar u toegestuurd.


Vakmanschap

Al bijna 90 jaar hebben wij ervaring in schoenzolen vervangen en repareren. Uiteraard zijn wij door de jaren heen met de tijd mee gegaan en hebben we vernieuwde machines waarmee we uw schoenzolen nog beter kunnen repareren. Onze schoenherstellers hebben verstand van zaken en beheersen het vakmanschap. Stuur ons uw kapotte schoenen en ontvang ze als nieuw terug!

Ons adres:
Schoenmakerij Flink
Rosa Luxemburgstraat 19
7607 SM Almelo

Wilt u meer weten over uw schoenzool vervangen of schoenzool repareren? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze winkels.


Weergave:
 
Geen producten aanwezig

SCHOENMAKER FLINK VOOR ALLE SOORTEN SCHOENREPARATIE
Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webwinkel software