Winkelwagen Geen producten

Referenties

Laat hier uw reactie achter. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Schoenmakerij Flink!
Tamara 01-06-2019 om 14:34:53

Wederom super geholpen , dit keer met een kapotte rugzak. Snel en vakkundig gemaakt! En dat voor een hele lieve glimlach! Dank

Hugo Gietelink 06-03-2019 om 19:46:02

Nota Bene: en naast de schoenen hebben ze daar ook nog even mijn riem zonder betaling gerepareerd met een nieuwe metalen vergrendeling, toppie ��

Hugo Gietelink 06-03-2019 om 18:23:29

Schoenmakerij Flink heeft prima werk afgeleverd. Mijn oude kapotte bergschoenen zijn weer als nieuw. Niet alleen de zool, maar de hele onderkant is vakkundig vernieuwd voor een alleszins redelijke prijs. Daarbij ook degelijk advies over hoe het beste deze schoenen (die in de bergen van levensbelang kunnen zijn) goed te onderhouden. Het is een mooie winkel met een ruim assortiment van al mogelijke schoenaccessoires met een persoonlijke vriendelijke ontvangst door de medewerkers. �

Hans van den Houten 21-01-2019 om 14:00:34

Wat prachtig werk heeft Johan verricht op mij Kandahar aprés-ski schoenen van 1960! Deze waren reeds opgegeven om naar de vuilnishoop te verdwijnen, maar met perfectie zijn ze weer gerestaureerd en wel voor minder, dan ik ooit zou hebben kunnen vinden in een winkel. Fantastisch werk heeft Flink weer verricht en ik blij met mijn “nieuwe” aprés-ski schoenen!!!

Melanie Bleijenberg. 23-12-2018 om 10:52:34

Ik ben Johan zeer dankbaar omdat hij een nieuw Horlogeband voor mijn man heeft gemaakt. Ik ging daar heen met de vraag of hij misschien een Horlogeband kon maken omdat ik nergens de maat van de band kon kopen en mijn man hem dus niet meer kon dragen. Johan zei dat het geen probleem was en hij dat wel wou maken daar was ik heel erg blij mee. Hij was ook nog super snel klaar en heel erg mooi geworden. Dus Johan bedankt.

Huub 21-12-2018 om 16:22:36

Midweekje Almelo. Toeval bestaat niet. Op de kerstmarkt kopen wij een paar baby Ugss in een kerstkraam. Deze verkoper is zo vriendelijk en verteld zo enthousiast over zijn vak van schoenmaker. De volgende dag gaan wij op zoek naar zijn winkel. Wat een geweldig mooie zaak en wat een fantastische ervaring was dit. We komen zeker nog een keer terug bij schoenmaker Flink wanneer we in Almelo zijn. Voor iedereen een aanrader met zere voeten! Hartelijke groet uit Maarssen.

Hans van Deventer 16-12-2018 om 09:58:15

Vorige week zaterdagochtend mijn schoenen (bruin suède herenschoenen) gebracht om de elastiekjes van de gespen te laten vervangen. Direct goed advies gekregen om ook de zolen meteen te laten vervangen. Deels leder en deels rubber. Resultaat is echt verbluffend en kon de schoenen dezelfde middag weer ophalen! Echt topservice en vakmanschap! Betere schoenmaker kan je je niet wensen. Super tevreden klant!! Ik kan Schoenmaker Flink aan iedereen aanbevelen.

Els Leerling 10-12-2018 om 21:27:50

De zolen van mijn Dubarry laarzen lieten los. In samenspraak met de eigenaar van Flink schoenreparatie is er op voorhand een prijs afspraak gemaakt. Het repareren was een heel proces maar nu zijn mijn laarzen weer als nieuw. Ze lopen fantastisch en ik kan er weer jaren mee vooruit. Echt een top reparatie!!!

Anke van der Griend-Koers 26-11-2018 om 13:35:12

Ik heb schitterende laarzen van pythonleer gekocht van het merk Gianmarco Lorenzi waarvan achteraf de schacht toch te smal was. Johan Remmerts heeft een fantastische job gedaan door de schacht ruimer te maken met een supermooi stuk pythonleer. Geweldig wat een vakman en hoe bijzonder deskundig gemaakt. CHAPEAU!!!
Dit is echt een super-schoenmakerij, alle personeelsleden bijzonder attent en behulpzaam. Geen wonder dat Johan de titel "beste schoenmaker ter wereld"heeft gekregen in 2013.

Henk Oude Avenhuis 23-10-2018 om 17:10:26

Wij zijn al 38 jaar klant bij schoenmakerij Flink, tot volle tevredenheid. Mijn bergschoenen van Meindl hebben 2 nieuwe zolen gekregen en ze zijn weer als nieuw. Hoge kwaliteit van vaklui die liefde voor beroep vak hebben, mijn complimenten en veel succes op jullie nieuwe locatie.

 
Pagina 1 van 22
SCHOENMAKER FLINK VOOR ALLE SOORTEN SCHOENREPARATIE
Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel software