Winkelwagen Geen producten

Referenties

Laat hier uw reactie achter. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Schoenmakerij Flink!

Gerrit Westerman - 12/11/2017 om 22:02

Weer een paar mooie zwarte van Bommels laten maken door Johan.
Prachtig gedaan met heel mooi stikwerk en fijne zolen er onder die niet glad zijn .
Als je loopt dan voel dat er in de binnenzool nieuwe kurk in is gezet. Daardoor loopt het veerkrachtiger en is het minder hard. Ik prefereer dit boven de orginele leren zool van van Bommel.

Kees Abbes - 11/11/2017 om 12:19

Wederom weer super tevreden over de reparatie. Mijn Floris van Bommel schoenen zijn met een orginele floris zool weer zo goed als nieuw.
Snelle service, vriendelijk personeel en vakmanschap.

Yvonne Oude Heuvel - 31/10/2017 om 17:01

Mijn Dubbary laarzen zijn weer als nieuw. De zolen lagen helemaal los. Flink heeft alles vernieuwd, tegen een betaalbare prijs en nu kan ik er weer jaren van genieten. Met originele Dubbary zolen

Hans van der Stappen - 20/10/2017 om 18:18

We hadden weer veel plezier gehad van onze stokken bij een weekje wandelen in Duitsland, maar eind van die week werkte het schuifmechanisme van een van de stokken niet meer. Thuis nagevraagd wie dat kon repareren, een paar nieuwe stokken is best prijzig. Uiteindelijk kwamen we bij Johan Remmerts van Flink terecht. Die haalde ze voorzichtig uit elkaar en na wat proberen had hij het probleem snel opgelost. Zonder iets te betalen konden we ze weer meenemen. Fijne service Johan!

Tlucas - 14/10/2017 om 22:40

Klasse. Vakmanschap en inventief.Denkt in mogelijkheden.Of het nu een schoenzoolverhoging is of eenzijdig de rubberen pedaal van de fiets ophogend.Super!

Alfred - 09/10/2017 om 11:21

Vorige week mijn van Bommels laten voorzien van nieuwe hakken en nieuwe zolen. Prachtig geworden !! Mooie blauwe zool met wit afgestikt. Naast vakmanschap dus ook oog voor detail !!

Hendrik - 04/10/2017 om 14:28

Net mijn suède Floris van Bommels opgehaald, nieuwe hakken, zolen en een opfrisbeurtje: werkelijk weer als nieuw!

Michael - 30/09/2017 om 11:15

Johan is een echte vakman. De Floris van Bommels zien er weer als nieuw uit. Top!
Voor mij nog steeds de beste schoenmaker ter wereld.

Alfred en Marty - 30/08/2017 om 12:37

De heerlijke van Bommels van Alfred lopen weer als nieuw!! Prachtig vakwerk! We zijn er blij mee! ????

K.Kron Ommen - 26/07/2017 om 11:17

aan alle voorafgaande berichten van de tevreden klanten kan ik niets aan toevoegen.
Hij is gewoon de beste!!!!!!!!!!!!!!

Rowdy - 22/07/2017 om 12:55

Johan Remmerts is een op en top vakman.
Levert net werk, in de jaren dat ik in de schoenhandel heb gezeten, heb ik weinig mensen gezien die deze kwaliteit constant kunnen leveren.
Een absolute aanrader.

Jack Blom - 20/07/2017 om 11:14

Schoenmakerij Flink, Johan Remmerts, is een voortreffelijk schoenmaker.

Hij weet ook de schoenen uit Italië, zoals o.a. Todd’s, maar ook de merkschoenen uit Nederland op een voortreffelijke wijze te repareren.

Ook voetklachten met een goed advies weg te nemen.

Mooi dat Almelo zo’n kwaliteitsbedrijf in haar gemeente heeft.

Nord - 11/07/2017 om 23:47

Top service, top artikel

Josh - 04/06/2017 om 01:24

Graag wil ik mijn dank uitspreken aan Flink Almelo voor een bijzonder project. Mijn vaders oude jachtmes heeft een tweede leven gekregen nadat Flink een nieuwe schede heeft ontworpen. Niet alleen is het ontwerp en de gebruiksvriendelijkheid geweldig, het mes wordt nu gebruikt in New York. Almeloos handwerk overgevlogen naar Amerika; het wordt tijd dat Flink gaat uitbreiden!

J.W uit V - 03/05/2017 om 19:59

Een schoenmakerij zoeken die mijn stappers zou kunnen voorzien van nieuwe hakken en/of zolen. Liep in de directe omgeving niet erg succesvol. Maar ze liepen prima en waren ook bij lange dagen staan heerlijk om de voeten.
Nieuwe kopen of toch een echte schoenmakerij zoeken. Dat laatste deed mij belanden op de website van Flink Schoenmakerij. Eerst wat mailverkeer en toen een order geplaatst en schoenen op pad gestuurd.
Weer wat mailoverleg en uitbreiding van de opdracht. De dagen rond pasen en koningsdag waren de oorzaak van het later gereed komen van de order. En afgelopen weekend bleken de stappers weer optimaal te dragen.

Ik weet wel wat ik de volgende keer doe, sorry lokale schoenmakerijen, ik heb vertrouwen in Flink Schoenmakerij Almelo

J.W uit V - 03/05/2017 om 19:58

Een schoenmakerij zoeken die mijn stappers zou kunnen voorzien van nieuwe hakken en/of zolen. Liep in de directe omgeving niet erg succesvol. Maar ze liepen prima en waren ook bij lange dagen staan heerlijk om de voeten.
Nieuwe kopen of toch een echte schoenmakerij zoeken. Dat laatste deed mij belanden op de website van Flink Schoenmakerij. Eerst wat mailverkeer en toen een order geplaatst en schoenen op pad gestuurd.
Weer wat mailoverleg en uitbreiding van de opdracht. De dagen rond pasen en koningsdag waren de oorzaak van het later gereed komen van de order. En afgelopen weekend bleken de stappers weer optimaal te dragen.

Ik weet wel wat ik de volgende keer doe, sorry lokale schoenmakerijen, ik heb vertrouwen in Flink Schoenmakerij Almelo

Wim - 13/04/2017 om 08:29

Twee weken geleden bracht ik mijn wandelschoenen. Voor een haastklus. Ik loop deJakobsweg (Camino) van Osnabrück naar Trier. En ik was tussendoor een paar dagen thuis.
Mijn zolen waren versleten en ik had last van een klinknagel die op mijn voet drukte.
De volgende dag waren mijn schoenen weer klaar. Nieuwe zolen en een opgelost probleem met de klinknagel. En ik kon ze nog mooi een dag inlopen voordat ik weer verder ging.
Inmiddels ben ik twee weken en ruim 350 kilometer verder. Vanuit het Münsterland door het verrassend mooie Ruhrgebied naar de Eiffel.
Mijn schoenen zijn mijn trouwste bondgenoot. Van een pijnlijke voet heb ik na het weer plat slaan van de klinknagel geen last meer.
De vakmanschap en de service van schoenmaken Flink hebben mij weer goed op weg geholpen!
Super bedankt!

Wolf - 07/04/2017 om 15:52

Ik heb een paar bergwandelschoenen gebracht voor reparatie
Ze zijn van Meindl de zwaarste type met de vraag of hij daar ook nog wat mee kon de zool was los en versleten veder zat er nog een scheurtje in het leer het zijn schoenen van meer dan € 300.
Daar kon Johan wel wat mee.
Ze zijn perfect gemaakt weer als nieuw zool vervangen en netjes doorgestikt het scheurtje in het leer gemaakt en nieuwe veters
Tevens heeft hij ze gepoetst hij is er erg druk mee geweest.
Ik ben erg tevreden over Johan en ook over de prijs.

Walter - 25/03/2017 om 17:51

Vannochtend 2 paar Van Bommels gebracht met kapotte zolen en hakken. Ik dacht dat ik ze over een week wel weer zou kunnen ophalen. Tot mijn verbazing zei men dat ik ze vandaag na 4 uur alweer zou kunnen komen halen.
Toen ik kwam waren de schoenen klaar maar was ik nog meer verbaasd want het leken wel compleet nieuwe schoenen!
Tevens waren er keurig netjes nieuwe veters aangebracht. Toen kwam ik erachter dat Johan wereldkampioen schoenmaker is. Na het zien van het geleverde werk begrijp ik dat wel, gelukkig dat vakmanschap nog bestaat!
Tevens kon er gelijk een reservesleutel worden gemaakt voor mijn Mercedes uit 1981, helemaal top!
Goed werk en vriendelijke service, helemaal top!

David de Jong - 02/03/2017 om 12:17

Mijn cowboylaarzen (Boulet, gekocht in Canada) moesten nodig verzoold worden. Heb ze naar Johan Remmerts gebracht, die sinds begin dit jaar in de winkel van Jan Pas in Den Ham zit. Hij was helemaal enthousiast. Zulke handgemaakte laarzen kreeg hij niet vaak onder handen. Hij heeft niet alleen voor nieuwe zolen van hoge kwaliteit gezorgd, maar ook de hakken opgeschuurd en het leer verzorgd. Ik wist niet wat ik zag toen ik ze terugkreeg: ze waren weer als nieuw! Johan gaf me goed advies en materiaal om ze in conditie te houden. Hij is niet alleen een vakman, maar ook een liefhebber. Zo moet het zijn!

 
Pagina 1 van 10
SCHOENMAKER FLINK VOOR ALLE SOORTEN SCHOENREPARATIE
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel software