Winkelwagen Geen producten

Referenties

Laat hier uw reactie achter. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Schoenmakerij Flink!

Tamara - 01/06/2019 om 14:34

Wederom super geholpen , dit keer met een kapotte rugzak. Snel en vakkundig gemaakt! En dat voor een hele lieve glimlach! Dank

Hugo Gietelink - 06/03/2019 om 19:46

Nota Bene: en naast de schoenen hebben ze daar ook nog even mijn riem zonder betaling gerepareerd met een nieuwe metalen vergrendeling, toppie ��

Hugo Gietelink - 06/03/2019 om 18:23

Schoenmakerij Flink heeft prima werk afgeleverd. Mijn oude kapotte bergschoenen zijn weer als nieuw. Niet alleen de zool, maar de hele onderkant is vakkundig vernieuwd voor een alleszins redelijke prijs. Daarbij ook degelijk advies over hoe het beste deze schoenen (die in de bergen van levensbelang kunnen zijn) goed te onderhouden. Het is een mooie winkel met een ruim assortiment van al mogelijke schoenaccessoires met een persoonlijke vriendelijke ontvangst door de medewerkers. �

Hans van den Houten - 21/01/2019 om 14:00

Wat prachtig werk heeft Johan verricht op mij Kandahar aprés-ski schoenen van 1960! Deze waren reeds opgegeven om naar de vuilnishoop te verdwijnen, maar met perfectie zijn ze weer gerestaureerd en wel voor minder, dan ik ooit zou hebben kunnen vinden in een winkel. Fantastisch werk heeft Flink weer verricht en ik blij met mijn “nieuwe” aprés-ski schoenen!!!

Melanie Bleijenberg. - 23/12/2018 om 10:52

Ik ben Johan zeer dankbaar omdat hij een nieuw Horlogeband voor mijn man heeft gemaakt. Ik ging daar heen met de vraag of hij misschien een Horlogeband kon maken omdat ik nergens de maat van de band kon kopen en mijn man hem dus niet meer kon dragen. Johan zei dat het geen probleem was en hij dat wel wou maken daar was ik heel erg blij mee. Hij was ook nog super snel klaar en heel erg mooi geworden. Dus Johan bedankt.

Huub - 21/12/2018 om 16:22

Midweekje Almelo. Toeval bestaat niet. Op de kerstmarkt kopen wij een paar baby Ugss in een kerstkraam. Deze verkoper is zo vriendelijk en verteld zo enthousiast over zijn vak van schoenmaker. De volgende dag gaan wij op zoek naar zijn winkel. Wat een geweldig mooie zaak en wat een fantastische ervaring was dit. We komen zeker nog een keer terug bij schoenmaker Flink wanneer we in Almelo zijn. Voor iedereen een aanrader met zere voeten! Hartelijke groet uit Maarssen.

Hans van Deventer - 16/12/2018 om 09:58

Vorige week zaterdagochtend mijn schoenen (bruin suède herenschoenen) gebracht om de elastiekjes van de gespen te laten vervangen. Direct goed advies gekregen om ook de zolen meteen te laten vervangen. Deels leder en deels rubber. Resultaat is echt verbluffend en kon de schoenen dezelfde middag weer ophalen! Echt topservice en vakmanschap! Betere schoenmaker kan je je niet wensen. Super tevreden klant!! Ik kan Schoenmaker Flink aan iedereen aanbevelen.

Els Leerling - 10/12/2018 om 21:27

De zolen van mijn Dubarry laarzen lieten los. In samenspraak met de eigenaar van Flink schoenreparatie is er op voorhand een prijs afspraak gemaakt. Het repareren was een heel proces maar nu zijn mijn laarzen weer als nieuw. Ze lopen fantastisch en ik kan er weer jaren mee vooruit. Echt een top reparatie!!!

Anke van der Griend-Koers - 26/11/2018 om 13:35

Ik heb schitterende laarzen van pythonleer gekocht van het merk Gianmarco Lorenzi waarvan achteraf de schacht toch te smal was. Johan Remmerts heeft een fantastische job gedaan door de schacht ruimer te maken met een supermooi stuk pythonleer. Geweldig wat een vakman en hoe bijzonder deskundig gemaakt. CHAPEAU!!!
Dit is echt een super-schoenmakerij, alle personeelsleden bijzonder attent en behulpzaam. Geen wonder dat Johan de titel "beste schoenmaker ter wereld"heeft gekregen in 2013.

Henk Oude Avenhuis - 23/10/2018 om 17:10

Wij zijn al 38 jaar klant bij schoenmakerij Flink, tot volle tevredenheid. Mijn bergschoenen van Meindl hebben 2 nieuwe zolen gekregen en ze zijn weer als nieuw. Hoge kwaliteit van vaklui die liefde voor beroep vak hebben, mijn complimenten en veel succes op jullie nieuwe locatie.

Huib Kaan - 03/10/2018 om 07:35

Tijdens onze vakantie in de Ham mijn Van Bommel schoenen zeer deskundig gerepareerd en op nieuw geconditioneerd.
Zeer tevreden over de kwaliteit van de werkzaamheden!

niek nijland - 23/03/2018 om 13:24

Een gemoedelijke onderneming, die met passie de ambacht uitvoert. Flink is een schoenmaker die, naast de leest, ook dichtbij de wensen van de klant blijft. Complimenten naar de schoenmaker in spe; Jonathan. Hij heeft verkocht en ik ben verkocht. Tot de volgende keer!

Louis Lambooy - 15/03/2018 om 09:11

Ik ben de trotse bezitter van ±8 paar Greves. Drie paar werden onlangs compleet gesloopt door mijn Dobermann puppy Yup. Hielen volledig weggevreten, neuzen lagen volledig open, zelfs Greve Waalwijk waagde zich er niet aan mede doordat ze hun productie volledig hebben overgeheveld naar Roemenië en in Waalwijk zelfs geen reparaties meer uitvoeren. Via via kwam er contact tot stand met Schoenmakerij Flink. Zij waren de enige in Nederland die zich niet lieten afschrikken door de alleszeggende vernietigende foto's. Ze hebben de schoenen compleet uit elkaar gehaald en nieuwe stukken ingezet. Ik ben zeer aangenaam verrast door het eindresultaat en kan weer fatsoenlijk over straat. Oké, het kostte me €550,= maar het ging om 3 paar oude "Greves" die me dierbaar zijn en niet meer worden gemaakt. Schoenmakerij Flink heeft er in mij 'n klant bij, al was het maar voor veters. Voortaan mijn dierbare stappers naar Schoenmakerij Flink. Zij hebben mijn klandizie dik verdiend.

Huub - 20/01/2018 om 20:50

Wat een fantastisch vakwerk laten jullie toch weer zien, mijn blauw Floris van Bommels weer als nieuw. Nu met een combinatie van blauw rubber met lederen (origineel Floris van Bommel) zool met originele hak. Chapeau!!!!!.

 Huub@tqc.eu   
Naam bekend - 04/01/2018 om 17:32

Twijfelde of ik wel nieuwe leren zolen onder mijn 2 jaar oude schoenen moest zetten. Na vakkundig advies toch besloten leren zolen ipv kunststof zolen ivm het ademende karakter van leer en het resultaat is geweldig! Ook de snelle service en prettige uitleg met overduidelijke kennis van leer-zaken en de voordelen van de leren JR zolen. Ik kom zeker terug met andere schoenen!

Ronald - 16/12/2017 om 17:57

Wederom een goede service. Op een zaterdagmiddag na 16:15 gevraagd of ze mijn schoenen (direct) konden repareren. Na inspectie was het antwoord “geen probleem, heb je tijd om erop te wachten?”. De schoenen uitgetrokken en binnen 20 min. hwaren de zolen vervangen, gelijmd en zgan genaaid.

Gerrit Westerman - 12/11/2017 om 22:02

Weer een paar mooie zwarte van Bommels laten maken door Johan.
Prachtig gedaan met heel mooi stikwerk en fijne zolen er onder die niet glad zijn .
Als je loopt dan voel dat er in de binnenzool nieuwe kurk in is gezet. Daardoor loopt het veerkrachtiger en is het minder hard. Ik prefereer dit boven de orginele leren zool van van Bommel.

Kees Abbes - 11/11/2017 om 12:19

Wederom weer super tevreden over de reparatie. Mijn Floris van Bommel schoenen zijn met een orginele floris zool weer zo goed als nieuw.
Snelle service, vriendelijk personeel en vakmanschap.

Yvonne Oude Heuvel - 31/10/2017 om 17:01

Mijn Dubbary laarzen zijn weer als nieuw. De zolen lagen helemaal los. Flink heeft alles vernieuwd, tegen een betaalbare prijs en nu kan ik er weer jaren van genieten. Met originele Dubbary zolen

Hans van der Stappen - 20/10/2017 om 18:18

We hadden weer veel plezier gehad van onze stokken bij een weekje wandelen in Duitsland, maar eind van die week werkte het schuifmechanisme van een van de stokken niet meer. Thuis nagevraagd wie dat kon repareren, een paar nieuwe stokken is best prijzig. Uiteindelijk kwamen we bij Johan Remmerts van Flink terecht. Die haalde ze voorzichtig uit elkaar en na wat proberen had hij het probleem snel opgelost. Zonder iets te betalen konden we ze weer meenemen. Fijne service Johan!

 
Pagina 1 van 11
SCHOENMAKER FLINK VOOR ALLE SOORTEN SCHOENREPARATIE
Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel software