Winkelwagen Geen producten

Schoenreparaties

Schoenmakerij Flink is sinds 1928 een schoenhersteller met een vertrouwde naam in de regio Twente voor allerlei soorten schoenreparaties en schoenaanpassingen. Voor zowel nieuwe hakken, zolen als een compleet nieuw onderwerk voor uw schoenen bent u bij ons aan het juiste adres.

Schoenreparatie? Stuur ze op!

Als u uw kapotte of beschadigde schoenen opstuurt gaan wij de schoenen beoordelen. Vervolgens geven wij u een prijsopgave van de schoenreparatie, tenzij u zelf nadrukkelijk aangeeft wat wel of niet gerepareerd moet worden. Na akkoord en ontvangst van betaling kunt u uw schoenen binnen 4 a 5 werkdagen gerepareerd thuisgestuurd verwachten. De verzendkosten bedragen slechts € 3,95.


Hakken
Hakken
Zolen
Zolen

Soorten reparaties 

Schoenen slijten nu eenmaal, want ze worden immers gedragen. Maar soms slijten uw schoenen sneller dan gewenst. Denk bijvoorbeeld aan een schoenzool of hak die los laat of een onderwerk dat compleet vervangen moet worden. Hierdoor hebben uw schoenen niet meer de uitstraling zoals voorheen. Vooral wanneer het gaat om kostbare schoenen is dit zonde. Maar voor al uw schoenreparaties kunt u terecht bij Schoenmakerij Flink. Stuur uw te repareren schoenen naar ons op en wij gaan direct voor u aan de slag. 

Schoenreparatie voor ALLE soorten schoenen

Zijn uw schoenen aan reparatie toe? Schoenmakerij Flink heeft werkelijk voor alle problemen de oplossing! Of het nu gaat om lederen schoenen, laarzen, pumps of sandalen; alles kan door onze schoenmakers gerepareerd worden.
Geniet langer van uw schoenen met de schoenreparaties van Schoenmakerij Flink!

Schoenreparaties en meer bij Schoenmakerij Flink

Schoenmakerij Flink is al jaren een vertrouwde naam als het gaat om schoenreparatie en meer. Wij hebben diverse winkels waar u terecht kunt voor uw schoenreparatie. Bij schoenreparatie kunt u denken aan het repareren van zolen, hakken en complete onderwerken, maar ook aan het repareren van binnenbekleding en ritsen. Naast schoenreparatie bent u bij ons ook aan het juiste adres voor hoogwaardige sleutelservice en het graveren van naamplaten


SCHOENMAKER FLINK VOOR ALLE SOORTEN SCHOENREPARATIE
Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webwinkel software